Skip to content

Jevnaker Motorklubb

Foto: Lars Bergedahl

Jevnaker Motorklubb ble stiftet i 1978 og har lange tradisjoner. I dag har de ca. 420 medlemmer, og klubben holder på med idrettsgrenene motocross, enduro og quad (firhjuling).

 

Foto: Geir Rolstad

Banene ligger på industriområdet på Bergermoen, hvor de holder åpent hver lørdag og søndag, samt på kveldstid tirsdag og torsdag når det er sommerføre.

Reidun Kittelsrud og Lars Bergedahl (bildet) er styremedlemmer i klubben og forteller at de yngste er  5 år, men at de også har medlemmer over 70 år.

«Vi har et veldig godt miljø i Jevnaker Motorklubb, her er plass til alle! Vi har utøvere som hevder seg internasjonalt og de som kjører bare for å ha det gøy. Hos oss kan de som er nysgjerrige på om motorsport er noe for dem komme og leie sykkel og sikkerhetsutstyr og prøve seg under veiledning på bane.»

Klubben har utleiesykler i ulike størrelser og hjelper med kom-og-prøv lisens for en dag eller måned for de som vil bli litt kjent med sporten før de investerer i eget utstyr. Ta kontakt på facebook og avtal tid om det kan være noe for deg!

I fjor arrangerte de også 2 åpne dager, hvor man kunne komme og få opplæring både i teori og praksis. Dette var det om lag 100 stykker som benyttet seg av, og det legges planer for flere åpne arrangement framover – følg med på klubbens facebookside!

 

 

Pengene fra Varigfondet går til ny container for å oppbevare utstyr.

«Nå får vi en ny, isolert container som er en stor fordel når vi skal oppbevare kostbart utstyr som sykler, og deler. Vi ønsker å ta godt vare på de tingene vi har! Nå når dette er på plass ønsker klubben å jobbe videre med plan for å utvide utleietilbudet også med små firhjulinger og på sikt el-sykler for barn»

Ønsker du å støtte Jevnaker Motorklubb?

Gjør det via grasrotandel (Org.nr: 993078514 ) og/eller vippsnummer 559723!

Back To Top