Skip to content

Toten Frisbeeklubb

Klubben som ble startet opp i 2017 av 3 kompiser og som ønsket seg en bane i nærheten av der de bor, har allerede rukket å bli kåret til den 4. beste banen i Norge.

Erik Tofsrud Lunde (bildet), som er en av ildsjelene som var med å starte klubben forteller om stor interesse rundt sporten og klubben. Per desember 2022 hadde de 123 medlemmer, 10 personer i styret og 25 stykker i «faddergruppen» for klubben. De som er med i faddergruppen er blant annet med på å holde banen ved like.

Karidalen Frisbeegolfpark er et stort område å drifte. Tofsrud tipper de har et sted mellom 30-40.000 brukere av banen i løpet av en sesong, så den blir godt brukt og krever sitt av klubben.

De har blant annet fast ukesgolf hver mandag i sesong – en uhøytidelig turnering hvor de i fjor hadde imponerende 56 spillere i snitt hver gang.

«Det kan være skummelt for nybegynnere å bli med på turneringer, så vi ønsker å gjøre terskelen lavere ved at første gang kan være litt mindre seriøst og i trygge omgivelser».

I Toten Frisbeeklubb er det spillere fra under 10 år til over 60 år.

«Hos oss trenger man ikke være toppidrettsutøver for å være med, så det er en veldig inkluderende idrett som passer for alle!»

Pengene fra Varigfondet blir brukt til klubbhus.
«Det hjelper oss veldig mye. Pengene fra Varigfondet gjør at vi får handlet inn det som trengs, noe som er gull verdt. Og prosessen er allerede i gang.»

Det nye klubbhuset kommer forhåpentligvis på plass allerede i løpet av april – det går akkurat før klubbens store turnering første helgen i mai.

Ønsker du å støtte Toten Frisbeeklubb?

Gjør det via grasrotandelen og/eller vippsnummer 128098!

Back To Top