Skip to content

Tusen takk til deltagerne i vårt kundepanel!

For snart 2 år siden sendte vi ut en invitasjon til alle som mottar nyhetsbrev fra oss om å delta i vårt kundepanel. Vi vil alltid jobbe for å bli bedre og ønsket derfor ærlige tilbakemeldinger fra kunder og andre som ser oss utenfra.

Fra venstre: Espen Risendal, Knut Ola Hubred, Grete Hellerud, Kari Sofie Østen, Berit Sunnset, Olaf Espen, Ellen Andrea Berg, Petter Dahl, Ida Martine Brenden, Håvard Brørby, Jakob Ruud

Det var nesten 60 personer som var interessert i å være med, det setter vi stor pris på! Av disse ble 15 stykker plukket ut til å være med, og vi forsøkte å få mest mulig variasjon i alder, kjønn, yrke og bakgrunn.

Kundepanelet har svart på spørreundersøkelser digitalt og møtt oss fysisk for å diskutere hva vi kan gjøre annerledes, hva vi bør fortsette med og kommet med innspill til ulike deler av vår virksomhet.

Vi har fått veldig mange tilbakemeldinger og innspill underveis som vi tar med oss videre.

Vi har vært her i 167 år og skal ta vare på vår historie, samtidig som vi skal forme fremtidens lokale forsikringsselskap til gode for kundene og lokalsamfunnet som vi er en del av.

Det har vært moro og lærerikt å være med i kundepanelet. Det som har vært mest spennende er å få høre mer om historien til Varig Hadeland Forsikring og hva dere gjør for bygda.

Espen Risendal, deltager i kundepanelet

Tusen takk for innsatsen!

Hilsen alle oss i Varig Hadeland Forsikring

 

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra oss? Scroll nederst på siden vår og meld deg på!

Back To Top